top of page

Το γραφείο μας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη νέα του συνεργασία με τον κορυφαίο οίκο TECNOALARM για την εγκατάσταση και διάθεση των συστημάτων της στην Ελλάδα.

TecnoAlarm - TecnoFire

Η Νο.1 επιλογή για όποιον ενδιαφέρει ένα σοβαρό, επαγγελματικό κι αξιόπιστο σύστημα ασφαλείας. Η TecnoAlarm προέρχεται από την Ιταλία και παράγεται ΜΟΝΟΝ σε Ευρωπαϊκά εργοστάσια με προτεραιότητα της η κατασκευή ενός συστήματος υψίστης ασφαλείας έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία πιθάνοτητα παραβίασης του.

Με την υπογραφή Pininfarina.

Μία γνωριμία με τα προϊόντα

0002009_tp10-42-tecnoalarm_550.jpeg

TP

  • 512x512bb

Η κεντρική μονάδα είναι επεκτάσιμη εώς 440 ζώνες και κατασκευάζεται με ενσωματωμένο τηλεφωνήτη παρέχοντας τη δυνατότητας ειδοποίσης για οποιοδήποτε συμβάν καθώς και την απομακρυσμένη διαχείριση του. Το υψηλά σε Amper τροφοδοτικό βοηθάει στη μακροχρόνια διάρκεια του μηχανημάτος καθώς και στην προσθήκη διαφόρων συσκευών χωρίς την προσθήκη επιπρόσθετων τροφοδοτικών. Αυτό σημαίνει στην εξοικονόμηση χρημάτων αλλά και στη διάθεση λιγότερου χώρου.

0002449_sael-2010-bus-pl-tecnoalarm_550.

SAEL PRO

  • 512x512bb

Sael είναι η εξωτερική σειρήνα η οποία είναι από τις κορυφαίες στον κόσμο. Η βαθμολογία GRADE 4 την κατατάσει στην υψηλότητα βαθμίδα παραβίασης. Έχει προστασία από τρύπημα με τρυπάνι, σαμποτάζ μέσω αφρού, ειδοποίηση σε περίπτωση αφαίρεσης καλύμματος ή από τον τοίχο. 

0002028_lcdprox1-grafica-tecnoalarm_550.
0002024_lcd-300s-tecnoalarm_550.jpeg
0002018_utsc-7-tecnoalarm-capacitive_550

LCD / UTS

  • 512x512bb

Οι μονάδες ελέγχου του συναγερμού χωρίζονται σε πληκτρολόγια, αντιβανδαλιστικά πληκτρολόγια, οθόνες αφής, καρταναγνώστες κι αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος. Τα πληκτρολόγιο είναι με LCD οθόνη, ελληνική γλώσσα, ενσωματωμένο καρταναγνώστη καθώς κι αναγγελία συμβάντος μέσω φωνής.

Οι οθόνες είναι πραγματικής αφής κι όχι διαδραστικής "έρχονται" σε 2 μεγέθη 4.3" και 7". Υπάρχει η δυνατότητα ενσωματωμένου καρταναγνώστη, αναγγελία μέσω φωνής καθώς και απεικόνιση κάτοψης του κάθε χώρου με τις ζώνες του.

twinterc.jpg
globalspace.jpg
1e79e1e46c5439bc2aba660b58612083.jpg

Dual Detectors

  • 512x512bb

Όλοι οι ανιχνευτές είναι βαθμίδας GRADE 3 με προστασία αφαίρεσης καλύμματος (tamper) καθώς και κάλυψης του φακού (anti-masking). Επίσης, η αδιάλειπτη λειτουργία τους υπό αντίξοες συνθήκες τα καθίστα ακόμη πιο ασφαλή. Τέλος, η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα πρόγραμμα (το μοναδικό στον κόσμο) το οποίο επίτρεπει στο χρήστη ή στο Κ.Λ.Σ να γνωρίζει αν όντως έχει γίνει παραβίαση του χώρου ή είναι εσφαλμένος συναγερμός.

maxresdefault.jpg

MyTecnoAlarm

  • 512x512bb

Ασφαλώς κι ένα σύστημα σαν αυτό θα έχει τη δική του εφαρμογή για smartphone/tablets. Τι είναι αυτό που την κάνει να διαφέρει; Τα στάδια ασφάλειας της, όπως ο κάθε χρήστης παίρνει ένα μοναδικό κωδικό ώστε να εγκαταστήσει το μηχάνημα στην εφαρμογή, η ειδοποίηση προσπάθειας παραβίασης email και κωδικού, καθώς κι ο έλεγχος οποιασδήποτε συσκευής έιναι συνδεδεμένη στη μονάδα. 

Η εφαρμογή μας δίνει τη δυνατότητα λήψης ειδοποίησης για οποιοδήποτε συμβάν, όπλισης/αφόπλισης, παράκαμψης ζώνης καθώς κι ελέγχου κάποιου αυτοματισμού. Τέλος, η ενοποίηση του με την Alexa κανεί τη ζωή μας πιο εύκολη καθώς μπορούμε να διαχειριστούμε το συναγερμό μέσω φωνητικών εντολών

Η εφαρμογή είναι ΔΩΡΕΑΝ

evolution-tecnoalarm.jpg

Evolution

  • 512x512bb

Το ολοκαίνουργιο σύστημα της TecnoAlarm λέγεται Evolution κι είναι καθαρά ασύρματο για λύσεις χωρίς καλώδια. Παρέχεται με ενσωματωμένη την εφαρμογή καθώς και LTE πλακέτα για την αδιάλειπτη επικοινωνία. Το μηχάνημα μπορεί να υποστηρίξει την ανάπτυξη ενός βασικού έξυπνου σπιτιού καθώς και την ενοποιήση του με την Alexa. Τέλος, ο Evolution δέχεται ανιχνευτές κίνησης με κάμερα οι οποίοι με το που ανιχνεύσουν κίνηση αποθηκεύουν στιγμιότυπο εκείνης της στιγμής και το στέλνουν στην εφαρμογή.

unnamed.png

TFA

  • logo-tecnofire-ufficiale-2019-color_edit

Η πυρανίχνευση της Tecno είναι ένα φιλοσοφημένο σύστημα πιστό σε όλα τα πρωτόκολλα φωτιάς κι ασφαλείας. Οι μονάδες είναι διευθυνσιοδοτούμενες και χωρίζονται σε 1 εώς 4 βρόγχους με τη δυνατότητα παραπάνω βρόγχων ανάλογα τις ανάγκες κάθε έργου. Τέλος, όλες οι μονάδες μπορούν να συνδεθούν με την τηλεφωνική γραμμή καθώς και το διαδίκτυο για τη ενημέρωση οποιουδήποτε συμβάντος.

unnamed (2).png
unnamed (1).png

TFA

  • logo-tecnofire-ufficiale-2019-color_edit

Η οθόνη αφής παρέχει τη δυνατότητα ελέγχου του συστήματος, ενημέρωσης από ποιον πυρανιχνευτή έχει πραγματοιποιηθεί ο συναγερμός καθώς και γραφίκη παρουσίαση του κάθε χώρου με απεικόνιση της κάθε ζώνης.

Όλοι οι πυρανιχνευτές είναι διευθυνσιοδοτούμενοι, με microchip για την ανίχνευση πραγματικού συμβάντος φωτιάς. Τέλος, όλα προγραμματίζονται κι ελέγχονται μέσω υπολογιστή.

bottom of page